فروشگاه
عضویت
 
استیک آبدار ایتالیایی

استیک آبدار ایتالیایی

مواد لازم:
برش باریک فیله :8 تکه ،روغن زیتون : به مقدار لازم ،نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ،رزماری تازه خرد شده به مقدار لازم ،فلفل دلمه قرمز :یک عدد ، فلفل دلم

بیشتر ...
راویولی

راویولی ایتالیایی

راویولی (به ایتالیایی: Ravioli)‏ نوعی پاستای بالشتی شکل کوچک و مغز پر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر،گوشت یا سبزیجات، ترکی

بیشتر ...
کالزون گوشت و کلم

مواد لازم:
یک قاشق چایخوری پودر زیره ، 170 گرم گوشت خرد شده و پخته ، نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده و ریز شده ، حدود نیم کیلو کلم برگ رنده شده با هویج ، نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه ، آرد خم

بیشتر ...
لازانیا

مواد لازم:
خمیر لازانیای آماده : یک بسته ، گوشت چرخ کرده : نیم کیلو ، پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری ، رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری ، سس سفید : دو فنجان ، پنیر پیتزا :200 گرم ، روغن 100 گرم &

بیشتر ...
مرغ توسکانی

مواد لازم:

روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری ، مرغ : 8 تکه پوست کنده ، پیاز متوسط : یک عدد خلالی شده ، فلفل دلمه قرمز : 2 عدد نگینی ، سیر : یک حبه رنده شده ، کنسرو گوجه فرنگی : یک عدد ، آب مرغ : 1

بیشتر ...
کوکوی اسپاگتی

 

مواد لازم:
قارچ150 گرم
ماکارونی لوله ای (پخته) 250 گرم
ژامبون گوشت یا مرغ250 گرم
نخود فرنگی یک پیمانه
فلفل دلمه ای بزرگ خرد شده1 عدد
شیر نصف لیوان

بیشتر ...
کالزونه

مواد لازم:
7 گرم   مخمر
نصف قاشق چايخوري   شكر
180 ميلي ليتر   آب ولرم
300 گرم   آرد سفيد
يك قاشق غذاخوري   شير

بیشتر ...
استیک آبدار ایتالیایی

استیک آبدار ایتالیایی

مواد لازم:
برش باریک فیله :8 تکه ،روغن زیتون : به مقدار لازم ،نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ،رزماری تازه خرد شده به مقدار لازم ،فلفل دلمه قرمز :یک عدد ، فلفل دلمه سبز : یک عدد ، کدوی متوسط :یک عدد ، پیاز متوسط : یک عدد ،قارچ دکمه ای کمی
مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری :
روغن زیتون : یک قاشق غذا خوری ،سیر بزرگ له شده : یک حبه ،سرکه بالزامیک : ربع فنجان ،شکر : دو قاشق چای خوری ، رزماری تازه : 2 شاخه ، آب گوشت : ربع فنجان


طرز تهیه:
به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید ،به آن نمک و فلفل سیاه آسیاب شده تازه بپاشید ، و کمی هم رزماری تازه و خرد شده تازه بپاشید . یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات ( دلمه ، کدو ، قارچ و پیاز ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آن ها نمک و فلفل بزنید .
روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک بکنید و در نهایت با خلال دندان ، استیک ها را محکم ببندید .و برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید .
برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری : روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی داغ کنید ،سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید ، تا بوی آن در بیاید . سرکه بالزامیک را اضافه کنید  و سپس شکر و شاخه های رزماری را اضافه کنید بعد شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون در پوش بجوشد سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا 15 دقیقه دیگر بپزد . سپس شاخه های رزماری را از آن در آورید .
گریل کباب پز را آماده کنید و هر طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسد . اگر آن ها را در ماهیتابه می پزید هم همین کار ار بکنید و روی شعله بالا آن ها را سرخ کنید تا بپزد .سپس فورا آن را با سس بالزامیک و رزماری آن را سرو کنید و در کنار آن ها سیب زمینی تنوری سرو کنید .